
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g grobes Salz
- 1230 g Wasser
- 2 Eiweiß
- 1 Dorade, ganz (ca. 500 g), ausgenommen, gesäubert
- 120 g Reis, parboiled
- 50 g Oliven, grün, entsteint in Ringen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 666 kcal / 2773 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1hod.
Seeteufel in Sauce
1hod.
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1hod.
Schwarze Linguine
45min
Kalbskoteletts Sous-vide
1hod. 10min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1hod.
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40min
Muscheln in Weißweinsud
35min