Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g grobes Salz
- 1230 g Wasser
- 2 Eiweiß
- 1 Dorade, ganz (ca. 500 g), ausgenommen, gesäubert
- 120 g Reis, parboiled
- 50 g Oliven, grün, entsteint, in Ringen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2773 kJ / 666 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 Std.
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50 Min
Pulpo
2 Std.
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Edelfischragout
35 Min
Zitronen-Hähnchen
50 Min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.