Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1040 g Wasser
- 1 gelbe Paprika (250 g), geviertelt
- 1 rote Paprika (250 g), geviertelt
- 2 EL Pinienkerne
- 2 EL Weißweinessig
- 2 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 80 g Olivenöl
- 20 g Kapern
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, klein
- 350 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (250 g), in Scheiben (5 mm), Grün beiseitelegen
- 6 Kalbsrückenmedaillons (à 120 g)
- 250 g Strauchtomaten, klein
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 3 Prisen Fleur de Sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Muscheln und Wolfsbarsch
1u.
Gemüsereis mit Lamm
40min
Kalbstafelspitz
50min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10 min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 Std. 20 Min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1u.
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1u.
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1u.
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1u.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min