
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1040 g Wasser
- 1 gelbe Paprika (250 g), geviertelt
- 1 rote Paprika (250 g), geviertelt
- 2 EL Pinienkerne
- 2 EL Weißweinessig
- 2 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 80 g Olivenöl
- 20 g Kapern
- 50 g Oliven, schwarz entsteint, klein
- 350 g Zucchini längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (250 g), in Scheiben (5 mm), Grün beiseitelegen
- 6 Kalbsrückenmedaillons (à 120 g)
- 250 g Strauchtomaten klein
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 3 Prisen Fleur de Sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 340 kcal / 1422 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 7 g
Alternativní recepty
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1hod. 10min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1hod. 10min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Ossobuco
1hod. 20min
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Lammkeule alla Romana
2hod. 15min
Hähnchenkeulen mit Thai-Gemüse
1hod. 10min
Fisch-Piccata
1hod.
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1hod.
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1hod. 20min