Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1040 g Wasser
- 1 gelbe Paprika (250 g), geviertelt
- 1 rote Paprika (250 g), geviertelt
- 2 EL Pinienkerne
- 2 EL Weißweinessig
- 2 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 80 g Olivenöl
- 20 g Kapern
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, klein
- 350 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (250 g), in Scheiben (5 mm), Grün beiseitelegen
- 6 Kalbsrückenmedaillons (à 120 g)
- 250 g Strauchtomaten, klein
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 3 Prisen Fleur de Sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Kalbstafelspitz
50min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1h 20min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1h 10min
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25min
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1h
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min