
Kompatibilní verze
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 espárragos blancos
- 1200 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 200 g de guisantes congelados
- 1 hoja de puerro (la parte verde, cortada en tiras de 5 mm)
- 3 rebanadas de pan de molde
- 50 g de cebolleta
- 150 g de pimiento verde italiano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 cucharaditas de huevas de salmón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 231 kcal / 966 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 14.1 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamares en su tinta
1hod. 5min
Crema con espinacas
25min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min
Borrajas con gambas
40min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Crema de espárragos y gambas
30min
Crema de acelgas y piñones
45min
Cardo a la cerveza
25min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema de boletus
1hod. 35min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min