Kompatibilní verze
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 espárragos blancos
- 1200 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 200 g de guisantes congelados
- 1 hoja de puerro (la parte verde, cortada en tiras de 5 mm)
- 3 rebanadas de pan de molde
- 50 g de cebolleta
- 150 g de pimiento verde italiano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 cucharaditas de huevas de salmón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 966 kJ / 231 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de espárragos verdes
2 Std.
Crema de boletus
1 godz. 35 min
Crema de coliflor con sorpresa
45 Min
Borrajas con gambas
40min
Crema de champiñones
20min
Vichysoisse de maíz Thai
2hod. 30min
Crema de pimiento rojo y jengibre
50 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 Min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Vichyssoise de espárragos
30min