Kompatibilní verze
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 500 g de patatas de guarnición lavadas
Mayonesa de caviar
- 250 g de aceite de girasol
- 1 huevo
-
1
cucharadita de zumo de limón
nebo 1 cucharadita de vinagre - 2 cucharaditas de mostaza (10 g) (volitelně)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida (volitelně)
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de nata
- 50 g de huevas de mújol
Montaje
- 150 g de salmón ahumado en láminas
- 25 g de huevas de mújol
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 552 kJ / 132 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 209.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canelones fríos de cangrejo y jamón
40 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10 Min
Bolitas de jamón con pistachos
1 Std. 30 Min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 Min
Mousse de sidra con su gelatina
2h 20 min
Tostas con bombón de salmón
2h 30 min
Minitostas de falso tartar de tomate
20 Min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 Min
Cremoso de ibérico
5 min