
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Blattspinat, TK aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)
- 250 g Ricotta
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 4 Prisen Muskat
- 14 - 16 Cannelloni
- 600 g Milch
- 40 g Butter in Stücken
- 45 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 529 kcal / 2214 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1hod.
Crespelle
1hod. 30min
Überbackene Spinatmuscheln
1hod. 10min
Ravioli-Lasagne
1hod.
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2hod.
Lachs-Spinat-Cannelloni
1hod. 15min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1hod.
Pilz-Lasagne
2hod. 30min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Spinat-Feta-Lasagne
1hod. 15min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min