Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)
- 250 g Ricotta
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 4 Prisen Muskat
- 14 - 16 Cannelloni
- 600 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 45 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2214 kJ / 529 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Feta-Taschen
1h 10min
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1 Std. 45 Min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1h
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 Min
Vegetarische Linguine Carbonara
30 Min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min
Crespelle
1h 30min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1h
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40 Min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1h 30min
Veggie Rigatoni al forno
45min