Kompatibilní verze
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 60 g de pimiento verde en trozos
- 30 g de cebolla
- 70 g de pepino pelado y sin semillas, en trozos
- 3 tomates pera cortados por la mitad
- 500 g de mango maduro en trozos
- 20 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para pincelar y servir)
- 500 g de agua
- 8 huevos de codorniz
- 150 g de salmón fresco sin piel ni espinas
- 1 aguacate cortado en dados de 1 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1375 kJ / 329 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 465.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 Min
Gazpacho de maíz con guarnición de falso ceviche
10 Min
Gazpacho de albaricoques
1 Std. 15 Min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10 Min
Gazpacho de melón
15 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Gazpacho de aguacate
10 Min
Gazpacho de fresas con queso feta
10 Min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 min