Kompatibilní verze
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 60 g de pimiento verde en trozos
- 30 g de cebolla
- 70 g de pepino pelado y sin semillas, en trozos
- 3 tomates pera cortados por la mitad
- 500 g de mango maduro en trozos
- 20 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para pincelar y servir)
- 500 g de agua
- 8 huevos de codorniz
- 150 g de salmón fresco sin piel ni espinas
- 1 aguacate cortado en dados de 1 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1375 kJ / 329 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 465.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Crema fría de bacalao
3u. 10min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10 Min
Gazpacho de aguacate
10 Min
Gazpacho de melón
15 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Sopa fría cocktail
2 godz. 5 min
Gazpacho de hummus
2 godz. 5 min
Crema de pepino y aguacate
5 Min
Gazpacho de manzana verde
10 Min