Kompatibilní verze
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de filetes de anchoa en aceite
- 1 diente de ajo
- 200 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de alcaparras
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 30 g de zumo de limón
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Crema de guisantes
- 250 g de guisantes (frescos o congelados)
- 20 g de cebolla
- 120 g de patata
- 250 g de caldo de verduras
Doradas
- 2 - 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 3 doradas en filetes (aprox. 1000 g)
- sal en escamas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 39.8 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza al vapor de almejas
30min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1h
Lubina con salsa de trufa
40min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade (HESTAN CUE)
45min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40min
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min