Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Asparagus Risotto
45 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min
Frozen Champagne Jellies
Žádné hodnocení
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Žádné hodnocení
Migas with Padrón Peppers
Žádné hodnocení
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1h 30min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 Min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3h 20min
Pea Gazpacho
4h 15min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min