Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Lime and Lemonade
5 Min
Persian Flatbreads
1h 45min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Shakshuka
50min
Spanish Tortilla
1 Std.
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 Std. 20 Min
Tzatziki
20 Min
Cumin Rice
25 Min
Oreo® Ice Cream
8 Std. 30 Min
Potato, Pea and Onion Samosa
1h 35 min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 Min
Neapolitan Pizza
9h