Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)

Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)

4.2 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 800 g di filetti di merluzzo in 4 tranci (200 g circa cad.)
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 4 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 500 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle (0,5 cm)
  • 8 nespola denocciolate e sbucciate in quarti
  • 12 datteri denocciolati a metà
  • 500 g di acqua
  • 1 limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
  • 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
  • 1 rametto di aneto fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 37 g
Kalorie 1690 kJ / 404 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...