Kompatibilní verze
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di filetti di merluzzo in 4 tranci (200 g circa cad.)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 500 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle (0,5 cm)
- 8 nespole, denocciolate e sbucciate in quarti
- 12 datteri denocciolati, a metà
- 500 g di acqua
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 1 rametto di aneto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4 Std.
Asparagi a vapore in salsa verde
40min