Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 1 uovo sbattuto
- 100 g di Feta a dadini (0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 262.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Torta salata ricotta e spinaci
2u.
Fagottini sfogliati alle melanzane
50min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Millefoglie vegetariana
1h 30 min
Torta salata svuotafrigo
2u.
Spirali di frittata arlecchino
2h 30min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1u.
Crostata salata tricolore
1h 30 min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30 min