Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 1 uovo sbattuto
- 100 g di Feta a dadini (0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 262.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette spinaci e mozzarella
45 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Crostata salata tricolore
1h 30min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Lasagna di zucchine al pesto
50 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Gattò di patate e spinaci
2h