Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 zucchine a dadini (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di code di gambero fresche
- 2 pizzichi di sale alle erbe
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di pinoli, tostati
- erba cipollina fresca tritata q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2107.5 kJ / 503.8 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 72.2 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 537.9 mg
Alternativní recepty
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1 godz. 20 min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Riso Venere al profumo di mare
1 godz.
Insalata di riso rosso
1 godz.
Filetto di salmone con insalata di quinoa
40min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1 godz.
Riso nero vegetariano
35min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1h 30min
Farro al pesto e fagiolini
30 min