
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
oz golden flaxseeds
nebo 2 oz chia seeds - warm water to cover, to soak
- 4 oz blanched almonds sliced
Green Goddess Dressing
- 2 oz extra virgin olive oil
- 8 oz water
- 1 tsp ascorbic acid (vitamin C in powder form) (see Tip)
- 6 sprigs fresh mint leaves only
- 15 sprigs fresh cilantro leaves only
- 8 sprigs parsley leaves only
-
8
leaves lacinato kale
nebo 8 leaves Tuscan kale - 1 ripe avocado halved, peeled, pitted
- 1 green apple quartered, cored, skin on
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Kale Quinoa Salad
- 32 oz water plus extra to fill to 1 liter mark
- 3 oz quinoa
-
4
oz kabocha squash cubed (½ in.)
nebo 4 oz butternut squash cubed (½ in.) - 8 oz fresh green beans bias cut in pieces (2 in.)
- 3 large eggs cold
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts leaves only, removed from core
-
16
leaves lacinato kale center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip)
nebo 16 leaves Tuscan kale center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip) - ½ oz lemon juice
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 4 oz pomegranate arils/seeds
- 8 oz red grapes seedless, halved
- 3 oz feta cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 513 kcal / 2146 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 14 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 900 mg
Alternativní recepty
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2hod. 35min
Vegan Huevos Rancheros
4hod. 45min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1hod. 5min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1hod. 5min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Southwest Quinoa
40min