Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)

Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)

4.1 43 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • dried shrimp (see Tips)
    20 g
  • water for soaking
  • dried shiitake mushrooms
    10 g
  • garlic cloves
    3
  • vegetable oil
    30 g
  • carrot cut into thin slices
    60 g
  • Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
    500 g
  • salt
    1 pinch
  • ground white pepper
    2 pinches
  • gluten free cornflour
    1 tsp
  • water
    2 tbsp
  • sesame oil
    4 - 5 drops

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 353.6 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 470.3 kJ / 112 kcal
Tuk 8.8 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...