Zařízení & příslušenství
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
353.6 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
470.3 kJ /
112 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
4.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Around Asia
72 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Braised Yee Mee
30min.
Long Bean Rice
1hod. 10min.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min.
Mapo tofu
15min.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Yam Rice
45min.
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min.
Rice Wine Chicken
30min.
Teochew Seafood Porridge
45min.