Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
TM6 TM5 TM31

Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)

4.2 (40 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g dried shrimp (see Tips)
  • water, for soaking
  • 10 g dried shiitake mushrooms
  • 3 garlic cloves
  • 30 g vegetable oil
  • 60 g carrot, cut into thin slices
  • 500 g Chinese cabbage (wombok), rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
  • 1 pinch salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • 1 tsp gluten free cornflour
  • 2 tbsp water
  • 4 - 5 drops sesame oil

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
470.3 kJ / 112 kcal
Protein
3.2 g
Sacharidy
4.1 g
Tuk
8.8 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
2.3 g
Sodík
353.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty