Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)

Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)

4.2 40 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 portions

Suroviny

  • dried shrimp (see Tips)
    20 g
  • water for soaking
  • dried shiitake mushrooms
    10 g
  • garlic cloves
    3
  • vegetable oil
    30 g
  • carrot cut into thin slices
    60 g
  • Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
    500 g
  • salt
    1 pinch
  • ground white pepper
    2 pinches
  • gluten free cornflour
    1 tsp
  • water
    2 tbsp
  • sesame oil
    4 - 5 drops

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 112 kcal / 470.3 kJ
Protein 3.2 g
Tuk 8.8 g
Sacharidy 4.1 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 1 g
Sodík 353.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...