Kompatibilní verze
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 3 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 60 g carrot, cut into thin slices
- 500 g Chinese cabbage (wombok), rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gluten free cornflour
- 2 tbsp water
- 4 - 5 drops sesame oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 470.3 kJ / 112 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 353.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Mapo tofu
15 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Chicken porridge with century egg
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tomato-egg soup
20min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min