Kompatibilní verze
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 3 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 60 g carrot, cut into thin slices
- 500 g Chinese cabbage (wombok), rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gluten free cornflour
- 2 tbsp water
- 4 - 5 drops sesame oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 470.3 kJ / 112 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 353.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised Chicken with Mushroom
1j 30 mnt
Mapo tofu
15 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Yam Rice
45 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised Yee Mee
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min