
Zařízení & příslušenství
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Příprava 10min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
112 kcal /
470.3 kJ
Protein
3.2 g
Tuk
8.8 g
Sacharidy
4.1 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
353.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Around Asia
72 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland