Zařízení & příslušenství
Taiwanese traditional Pork floss
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
180 g
Suroviny
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 180 g
Sodík
2360 mg
Protein
65.4 g
Kalorie
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Tuk
20.7 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10hod. 25min.
Sesame Crème
10min.
Douhua (soybean curd)
10hod. 25min.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
Fresh Prawn Paste
1hod. 20min.
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min.
Pan de Sal
2hod. 20min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.