Zařízení & příslušenství
Taiwanese traditional Pork floss
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
180 g
Suroviny
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 180 g
Sodík
2360 mg
Protein
65.4 g
Kalorie
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Tuk
20.7 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Sesame Crème
10min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Pan de Sal
2h 20min
Authentic Meat Floss
1h 40min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min