![Taiwanese traditional Pork floss Taiwanese traditional Pork floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 180 g
- Kalorie
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 2360 mg
Alternativní recepty
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Red bean ice cream
29sa 50 dk
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Soy milk
24 godz. 30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min