Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 180 g
- Kalorie
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 2360 mg
Alternativní recepty
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Nu există evaluări
Taiwanese Traditional Meat Floss
1u. 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1u. 40min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Chai Buey
1h 45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Yam Rice
45 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min