Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 180 g
- Kalorie
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 2360 mg
Alternativní recepty
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Yam Rice
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2u. 25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min