Zařízení & příslušenství
Taiwanese traditional Pork floss
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
180 g
Suroviny
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 180 g
Sodík
2360 mg
Protein
65.4 g
Kalorie
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Tuk
20.7 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24hod. 40min.
Black sesame cream soup
15min.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min.
Lotus Leaf Glutinous Rice
1hod. 35min.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.