
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 180 g
- Kalorie
- 648.5 kcal / 2713.3 kJ
- Protein
- 65.4 g
- Tuk
- 20.7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Sodík
- 2360 mg
Alternativní recepty
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 Std. 30 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min