
Zařízení & příslušenství
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
Příprava 15min
Celkový 16hod.
4 porce
Suroviny
Krémový černý dahl
-
fazolí mungo, suchých, celých200 gramů
-
voda na namáčení
-
oleje20 gramů
-
stroužků česneku6
-
zázvoru, čerstvého oloupaného, na plátky3 centimetry
-
cibule, žluté na klínky170 gramů
-
másla30 gramů
-
konzervovaných rajčat400 gramů
-
rajčatového protlaku20 gramů
-
mléka400 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
černého pepře, mletého¼ čajové lžičky
-
kmínu, mletého2 čajové lžičky
-
chilli, prášku1 čajová lžička
Pečený květák
-
oleje30 gramů
-
římského kmínu, celého2 čajové lžičky
-
kurkumy2 čajové lžičky
-
květáku cca 2 celé květáky, rozdělené na velké růžice1200 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
černého pepře, mletého¼ čajové lžičky
-
zakysaná smetana na servírování
-
koriandr, čerstvý na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
603 kcal /
2523 kJ
Protein
25 g
Tuk
35 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
22.1 g
Nasycený tuk
14 g
Sodík
335 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pomalé vaření na TM6
10 recept
Česká republika
Česká republika