
Zařízení & příslušenství
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
Příprava 15min
Celkový 50min
2 porce
Suroviny
-
mrkve na kousky100 gramů
-
cibule (cca 100 gramů), napůl1
-
stroužek česneku1
-
olivového oleje10 gramů
-
marockého koření ras el hanout¾ čajové lžičky
-
mletého římského kmínu¼ čajové lžičky
-
vody300 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 čajová lžička
-
soli½ čajové lžičky
-
bulguru120 gramů
-
citrónové šťávy20 gramů
-
baby špenátu (viz Tip)50 gramů
-
jadérek granátového jablka50 gramů
-
vypeckovaných černých oliv napůl30 gramů
-
fety na kostky (1–2 cm)50 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
374 kcal /
1567 kJ
Protein
13 g
Tuk
11 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
9.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recepty roku 2021
12 recept
Česká republika
Česká republika