Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
TM6 TM5

Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou

4.7 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 100 gramů mrkve, na kousky
  • 1 cibule (cca 100 gramů), napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 10 gramů olivového oleje
  • ¾ čajové lžičky marockého koření ras el hanout
  • ¼ čajové lžičky mletého římského kmínu
  • 300 gramů vody
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • ½ čajové lžičky soli
  • 120 gramů bulguru
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 50 gramů baby špenátu (viz Tip)
  • 50 gramů jadérek granátového jablka
  • 30 gramů vypeckovaných černých oliv, napůl
  • 50 gramů fety, na kostky (1–2 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1567 kJ / 374 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
51 g
Tuk
11 g
Vláknina
9.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty