Zařízení & příslušenství
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
Příprava 15min.
Celkový 50min.
2 porce
Suroviny
-
100 gramů mrkve na kousky
-
1 cibule (cca 100 gramů), napůl
-
1 stroužek česneku
-
10 gramů olivového oleje
-
¾ čajové lžičky marockého koření ras el hanout
-
¼ čajové lžičky mletého římského kmínu
-
300 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
½ čajové lžičky soli
-
120 gramů bulguru
-
20 gramů citrónové šťávy
-
50 gramů baby špenátu (viz Tip)
-
50 gramů jadérek granátového jablka
-
30 gramů vypeckovaných černých oliv napůl
-
50 gramů fety na kostky (1–2 cm)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13 g
Kalorie
1567 kJ /
374 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
9.6 g
Sacharidy
51 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2021
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min.
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Salát s kozím sýrem a kešu
25min.
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min.
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1hod.
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min.
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1hod. 15min.
Green Emotion (Zelené emoce)
15min.
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min.
Mexický quinoa salát
30min.
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min.
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min.