Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou

Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou

4.5 11 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 50min
2 porce

Suroviny

  • mrkve na kousky
    100 gramů
  • cibule (cca 100 gramů), napůl
    1
  • stroužek česneku
    1
  • olivového oleje
    10 gramů
  • marockého koření ras el hanout
    ¾ čajové lžičky
  • mletého římského kmínu
    ¼ čajové lžičky
  • vody
    300 gramů
  • zeleninové dochucovací pasty
    1 čajová lžička
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • bulguru
    120 gramů
  • citrónové šťávy
    20 gramů
  • baby špenátu (viz Tip)
    50 gramů
  • jadérek granátového jablka
    50 gramů
  • vypeckovaných černých oliv napůl
    30 gramů
  • fety na kostky (1–2 cm)
    50 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 374 kcal / 1567 kJ
Protein 13 g
Tuk 11 g
Sacharidy 51 g
Vláknina 9.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...