Zařízení & příslušenství
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů mrkve neoloupané, na kousky (4 cm)
-
1550 gramů vody
-
250 gramů jasmínové rýže
-
200 gramů čerstvých hub napůl
-
150 gramů brokolice na růžičky
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů oleje
-
100 gramů arašídového másla
-
30 gramů sójové omáčky
-
10 gramů cukru
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
10 gramů sezamového oleje
-
50 gramů jarní cibulky na kousky (3 cm)
-
150 gramů solených pražených kešu ořechů
-
150 gramů červené papriky na tenké plátky (cca 0,5 cm x 5 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
762.5 mg
Protein
20.5 g
Kalorie
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Tuk
38.9 g
Vláknina
8.8 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
88.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chutě flexitariánů
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min.
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1hod.
Buddha bowl s kuřecím masem
1hod.
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35min.
Korma s mořskými plody
40min.
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1hod.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Kokosový Dhal
20min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45min.