Zařízení & příslušenství
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů mrkve neoloupané, na kousky (4 cm)
-
1550 gramů vody
-
250 gramů jasmínové rýže
-
200 gramů čerstvých hub napůl
-
150 gramů brokolice na růžičky
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů oleje
-
100 gramů arašídového másla
-
30 gramů sójové omáčky
-
10 gramů cukru
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
10 gramů sezamového oleje
-
50 gramů jarní cibulky na kousky (3 cm)
-
150 gramů solených pražených kešu ořechů
-
150 gramů červené papriky na tenké plátky (cca 0,5 cm x 5 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
762.5 mg
Protein
20.5 g
Kalorie
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Tuk
38.9 g
Vláknina
8.8 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
88.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chutě flexitariánů
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vařená quinoa
15 min
Banana bread
1 h
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1 h
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Houbové quinotto
30 min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Pikantní lilek s cizrnou a kuřecím masem
30 min
Mexický quinoa salát
30 min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 min
Kokosový Dhal
20 min
Pad thai
45 min