Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla blanca, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de jitomate, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de pimiento rojo, en trozos (2-3 cm)
- 1 cucharada de mezcla de hierbas aromáticas secas (p.ej. romero, mejorana, albahaca, perejil)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 300 g de berenjena, en trozos (2-3 cm)
- 200 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 593.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Concentrado de caldo de verdura
50 min
Minestrone
45min
Guarnición de verduras
40min
Estofado picoso de berenjena
30min
Verduras rellenas
1 godz. 20 min
Lasaña de berenjena
1h
Lasaña vegetariana
1h
Salsa de jitomate
35min
Hamburguesa de portobello
30min
Arroz en caldo de jitomate
30min
Fetuccine con hongos
1h
Fideo seco en salsa de chiles
35min