Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla blanca, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de jitomate, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de pimiento rojo, en trozos (2-3 cm)
- 1 cucharada de mezcla de hierbas aromáticas secas (p.ej. romero, mejorana, albahaca, perejil)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 300 g de berenjena, en trozos (2-3 cm)
- 200 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 593.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Salsa de jitomate
40min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15 min
Coliflor gratinada
55min
Fetuccine con hongos
1h
Lasaña vegetariana
1h
Albóndigas de Kale sin carne
30min
Guarnición de verduras
40min
Berenjenas a la parmesana
1h 20 min
Pescado a la veracruzana
30min
Sopa de poro y papa
40min
Salsa de jitomate
35 Min