Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebolinha pérola
- 2 c. chá de sal
- Mostarda de Dijon q.b. p/ pincelar
- 2 folhas de louro
- 1 galinha fraca (galinha-de-angola) (1600 g aprox.)
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 12 folhas de salva fresca
- 7 ovos
- 150 g água
- 660 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1000 g sal marinho
- 300 g cenoura cortada em pedaços
- 300 g funcho pequeno cortado em quartos
- 50 g manteiga
-
650
g nabo cortado em pedaços pequenos
nebo 650 g bolbo de funcho cortado em pedaços pequenos - 20 g mel
- 1 pitada de pimenta mais q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de canela em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4152 kJ / 993 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Ponche do terror
Žádné hodnocení
Pizza vegetariana arco-íris
Žádné hodnocení
Pasta tailandesa de caril verde
Žádné hodnocení
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1 godz.
Sopa de mexilhão, salmão e vieiras
1 Std. 50 Min
Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
Žádné hodnocení
Arroz de cabidela
1 Std. 10 Min
Bruschetta bar
1 godz.
Tártaro de salmão com ovo e abacate
45min
Creme de espargos e vieiras
45min
Guisado de frango com massa folhada
30 min
Sopa de cação
40 Min