Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebolinha pérola
- 2 folhas de louro
- 2 c. chá de sal
- 1 galinha fraca (galinha-de-angola) (1600 g aprox.)
- Mostarda de Dijon q.b. p/ pincelar
- Pimenta q.b.
- 12 folhas de salva fresca
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 7 ovos
- 150 g água
- 660 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1000 g sal marinho
- 300 g cenoura cortada em pedaços
- 300 g funcho pequeno cortado em quartos
- 50 g manteiga
-
650
g nabo cortado em pedaços pequenos
nebo 650 g bolbo de funcho cortado em pedaços pequenos - 1 c. chá de canela em pó
- 20 g mel
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4152 kJ / 993 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelado de chocolate
8h
Gelado de avelã com molho de chocolate
9h
Gelado de menta e chocolate
24h
Gelado de leite merengado
8u. 15min
Molho de chocolate
5 menit
Gelado Eton mess
8h
Gelado de Dom Rodrigo
13h
Gelado cookie dough
12h 30 min.
Sopa de cação
40 min
Bolachas de canela recheadas com leite condensado
1h 20min
Empada de caça
48h
Gelado de doce de leite condensado
14h