Zařízení & příslušenství
義式紅蘿蔔濃湯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
奶油10 克
-
紅蘿蔔 切塊400 克
-
馬鈴薯 切塊100 克
-
水600 克
-
1 塊 高湯塊(用於0.5公升的水)高湯醬1 茶匙
-
鮮奶油50 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
乾硬麵包 切丁10 克
-
義大利綜合香料1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.427 g
Kalorie
733 kJ /
175 kcal
Tuk
9.301 g
Vláknina
3.376 g
Sacharidy
20.261 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan