Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 2166.5 mg
Alternativní recepty
Lentil hotpot
12h 45min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Beef and pepper ragu
2hod. 15min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Red beans and rice with turkey meatballs
1h
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Tomato basil chicken stew
35min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Beef "Burgundy"
40min