Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 2166.5 mg
Alternativní recepty
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Lamb spezzatino
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Salmon Soufflé
1 godz.
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Pork with black bean sauce
30min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Pork fillet with mustard
35min