
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g brown onions cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 208.9 kcal / 877.4 kJ
- Protein
- 21.2 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 933.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spanish green lentil and chorizo soup
12hod. 45min
Slow cooked veal stew
2hod. 10min
Grisons barley soup
1hod. 15min
Lamb and barley soup
50min
Hungarian goulash
1hod. 30min
Three meat roulade
2hod. 5min
Beef "Burgundy"
40min
Mexican chicken stew
40min
Vienna sausages with split pea soup
1hod. 10min
Ukrainian borscht
35min
Beef Goulash Soup
1hod. 15min
Traditional Austrian Beef Goulash
4hod.