Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef, cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot, cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery, cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 877.4 kJ / 208.9 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 933.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Tuscan bean soup
30min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Potato goulash
1 godz.
Chorizo and squid stew (TM6)
5 Std. 30 Min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Beef "Burgundy"
40min