Vellutata di asparagi

Vellutata di asparagi

4.5 154 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di cipolla bianca a pezzi
  • 40 g di burro
  • 500 g di asparagi puliti e a pezzi 2-3 cm (peso lordo 1000 g)
  • 500 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale (volitelně)
  • 4 fette di pane casereccio, abbrustolite
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6 g
Kalorie 1063 kJ / 254 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...