Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di cipolla in 2 pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi (o champignon o misti) puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe macinato fresco
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne fatto in casa
- 1 cucchiaio di amido di mais
- 100 g di latte
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di porcini
45 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 menit
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Vellutata di verza al vino bianco
50 menit
Zuppa di funghi e paprika
30 min
Vellutata di porcini
50 menit
Vellutata di indivia belga e speck
50 menit
Crema di funghi
20 min
Crema di funghi
20 min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 Min