Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti (3 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- crostini di pane
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 120 g di yogurt greco bianco, non dolcificato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min
Vellutata di zucca
30min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min