Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti (3 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- crostini di pane
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 120 g di yogurt greco bianco, non dolcificato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 min
Vellutata di carote viola
45min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Crema di barbabietola
10 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min