Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4 Std.
Baguette tradizionale
15h 35 min
Rosette
5 godz. 20 min
Pan Brioche
8h
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Croissant
7h 30min
Ciabattine veloci
3h 10min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Panini rosette
23h 20 min
Pane pugliese
29h 20 min