
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 604 kcal / 2531 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 122 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Pane al latte
2hod. 20min
Pane rustico
2hod.
Pane alle olive
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5hod. 30min
Croissant
7hod. 30min
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Pane barese
6hod. 15min
Panini all'olio
3hod. 10min
Pane per hamburger
3hod. 20min
Pane pugliese
29hod. 20min