
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fülle
- 4000 - 6000 g Gans, küchenfertig
- 250 g Äpfel entkernt
- 250 g Maroni, gegart, geschält
- ¼ TL Nelkenpulver
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- Semmelfülle, selbstgemacht roh (siehe Tipp)
Marinade
- 150 g Butter oder Flomen (Gänsefett), in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 EL Beifuß, getrocknet (volitelně)
- 2 TL Salz
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
Gans zubereiten
- 500 g Geflügelfond (oder Hühnersuppenwürfel aufgelöst in Wasser)
- 500 g Suppengemüse
- 250 g Äpfel
- 200 g Maroni, gegart, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1750 kcal / 7351 kJ
- Protein
- 83 g
- Tuk
- 108 g
- Sacharidy
- 65 g
- Vláknina
- 12 g
Alternativní recepty
Gefülltes Rinderfilet mit Granatapfelglasur
1hod. 45min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2hod. 20min
Steirischer Rindfleischsalat
1hod.
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3hod. 30min
Semmelfülle
1hod. 10min
Indianer mit Schlagobers
2hod. 15min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Boef Stroganoff
50min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1hod. 30min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1hod. 50min