Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fülle
- 4000 - 6000 g Gans, küchenfertig
- 250 g Äpfel, entkernt
- 250 g Maroni, gegart, geschält
- ¼ TL Nelkenpulver
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- Semmelfülle, selbstgemacht, roh (siehe Tipp)
Marinade
- 150 g Butter oder Flomen (Gänsefett), in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 EL Beifuß, getrocknet (volitelně)
- 2 TL Salz
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
Gans zubereiten
- 500 g Geflügelfond (oder Hühnersuppenwürfel aufgelöst in Wasser)
- 500 g Suppengemüse
- 250 g Äpfel
- 200 g Maroni, gegart, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 7351 kJ / 1750 kcal
- Protein
- 83 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 108 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 min
Coq au vin
3h
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2 godz. 20 min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2h 45min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Boef Stroganoff
50 min
Semmelfülle
1 godz. 10 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min