Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fülle
- 4000 - 6000 g Gans, küchenfertig
- 250 g Äpfel, entkernt
- 250 g Maroni, gegart, geschält
- ¼ TL Nelkenpulver
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- Semmelfülle, selbstgemacht, roh (siehe Tipp)
Marinade
- 150 g Butter oder Flomen (Gänsefett), in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 EL Beifuß, getrocknet (volitelně)
- 2 TL Salz
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
Gans zubereiten
- 500 g Geflügelfond (oder Hühnersuppenwürfel aufgelöst in Wasser)
- 500 g Suppengemüse
- 250 g Äpfel
- 200 g Maroni, gegart, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 7351 kJ / 1750 kcal
- Protein
- 83 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 108 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Coq au vin
3h
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Lebkuchenmänner
2sa 50 dk
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 Min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2h 20min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Semmelfülle
1óra 10p
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min