Kompatibilní verze
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gamberi
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di gamberi crudi sgusciati
Crema di cavolo riccio alla paprika
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di edamame, surgelati
- 200 g di cavolo riccio a pezzi
- 300 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- crostini di pane, a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Purè di patate e barbabietola
50 min
Crema di zucchine (Bimby Friend)
35 min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Crema di cavolfiore con schiuma di vongole e prezzemolo (di Sebastiano Rovida)
45 min
Panna montata all'aneto
5 Min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Frullato tiepido di barbabietola
20min
Zucca al curry
45 min