Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di funghi champignon a fette (0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 250 g di Taleggio a tocchetti
- 4 uova
- 100 g di ricotta fresca, ben scolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1138.1 kJ / 272 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 353.7 mg
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min