Estofado picoso de berenjena

Estofado picoso de berenjena

4.5 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porciones

Suroviny

  • 50 g de cebolla en trozos
  • 1 de chile de árbol fresco sin tallos ni semillas, en trozos
  • 450 g de berenjenas en trozos (aprox. 2-3 cm)
  • 1 - 2 pizca de sal
  • 40 g de aceite de oliva
  • 1 cda de alcaparras escurridas
  • 150 g de puré de jitomate
    150 g de jitomate triturado
  • 4 hoja de albahaca fresca y un poco más para decorar
  • 20 g de azúcar
  • 15 g de vinagre blanco
  • 80 g de lentejas cocidas y escurridas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 179 mg
Protein 3 g
Kalorie 724 kJ / 173 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...