Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 de chile de árbol fresco, sin tallos ni semillas, en trozos
- 450 g de berenjenas, en trozos (aprox. 2-3 cm)
- 1 - 2 pizca de sal
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cda de alcaparras, escurridas
-
150
g de puré de jitomate
nebo 150 g de jitomate triturado - 4 hoja de albahaca fresca, y un poco más para decorar
- 20 g de azúcar
- 15 g de vinagre blanco
- 80 g de lentejas cocidas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 179 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Lentejas marinadas
35min
Pesto de espinacas y nueces
5min
Boloñesa de lentejas
35min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16h
Polenta con estofado de hongos
35min
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Curry de lentejas (dahl)
30 min
Gnocchis de betabel
1h 40min