Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 de chile de árbol fresco, sin tallos ni semillas, en trozos
- 450 g de berenjenas, en trozos (aprox. 2-3 cm)
- 1 - 2 pizca de sal
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cda de alcaparras, escurridas
-
150
g de puré de jitomate
nebo 150 g de jitomate triturado - 4 hoja de albahaca fresca, y un poco más para decorar
- 20 g de azúcar
- 15 g de vinagre blanco
- 80 g de lentejas cocidas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 179 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto de espinacas y nueces
5min
Taboule de coliflor
15min
Curry de lentejas (dahl)
30min
Coliflor tikka masala
30min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Ensalada de trigo bulgur, frijoles y atún TM6
45min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Ensalada de berenjenas y pimientos con cuscús
35min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16h
Ratatouille
40min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 Min