
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla en trozos
- 1 de chile de árbol fresco sin tallos ni semillas, en trozos
- 450 g de berenjenas en trozos (aprox. 2-3 cm)
- 1 - 2 pizca de sal
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cda de alcaparras escurridas
-
150
g de puré de jitomate
nebo 150 g de jitomate triturado - 4 hoja de albahaca fresca y un poco más para decorar
- 20 g de azúcar
- 15 g de vinagre blanco
- 80 g de lentejas cocidas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 173 kcal / 724 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 179 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coliflor tikka masala
30min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16hod.
Ratatouille
40min
Ensalada de garbanzos y cuscús
30min
Curry de lentejas (dahl)
30min
Taboule de coliflor
15min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3hod. 10min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55min
Pesto de espinacas y nueces
5min