Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pomélo
- 300 g d'eau
- 500 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de beurre
- 2 magrets de canard avec la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2835 kJ / 679 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2sa 40 dk
Rôti de porc farci à la pistache
1 Std. 25 Min
Curry jaune au magret de canard
1 Std. 25 Min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Médaillons de porc, frites de chou-rave et sauce au paprika
1 Std. 30 Min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Magret de canard au miel, carottes et figues rôti, écrasé de pommes de terre à l'huile de truffe
1h
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1 Std. 5 Min