Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 800 g de noix de pétoncle, décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 765.5 kJ / 182.2 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 204.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filets de truite saumonée à la sauce sublime (Plaisir)
35 min
Cornichons à la bière
24h 20min
Saumon au fenouil
40 min
Bar à la portugaise
2h
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Langoustines au basilic
30 min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
30 min
Salade de primeurs au hareng fumé et cresson
45 min
Truites farcies à la ricotta
40 min
Crème glacée végétale (Nice Cream) aux baies d'açaï
Žádné hodnocení
Tartare de thon et gaspacho
20min