Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 800 g de noix de pétoncle, décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 765.5 kJ / 182.2 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 204.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cabillaud à la méditerranéenne
1 Std. 30 Min
Osso-buco de lotte
45 Min
Moules à la sauce tomate épicée
45 Min
Cabillaud mijoté à l'italienne avec pommes de terre vapeur
50 Min
Lotte à la diepoise
40 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2h 15min
Prunes vapeur
25 Min
Thon au beurre de basilic, riz et tomates
35 Min
Crevettes à l’américaine, sauce tomate et cognac
45 Min
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min