Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 800 g de noix de pétoncle, décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 765.5 kJ / 182.2 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 204.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet entier avec ratatouille
Žádné hodnocení
Chaudrée de poisson et fruits de mer
1h
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13h 20min
Biscuits aux fruits confits
1 godz. 20 min
Fricassée de poulet (Métrique)
55 min
Truites farcies à la ricotta
40 min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35 min
Turbot sauce salsa
40 min
Salade de raie
1 godz. 45 min
Clam chowder (Chaudrée de palourdes)
1 Std. 50 Min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Raie aux câpres
45 min