Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di burro
- 500 g di cimette di cavolfiore a pezzi (circa 3 cm)
- 160 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 - 10 g di tartufo nero fresco a fette sottili (2 mm)
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 475.7 kJ / 113.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 347 mg
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Purè di broccoli
40 Min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 Min
Purè di cavolo viola
40 Min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 Min
Contorno di cavolo nero
20 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min