Tortino di fagiolini e patate

Tortino di fagiolini e patate

4.1 156 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porzioni

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 350 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (2x2 cm)
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di maggiorana fresca le foglioline lavate
  • 160 g di ricotta fresca sgocciolata
  • 2 uova
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • pangrattato q.b.
  • insalata a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 0.4 mg
Protein 10.7 g
Kalorie 603 kJ / 144.2 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3.7 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...