Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 350 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2x2 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 160 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 2 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- pangrattato q.b.
- insalata, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 603 kJ / 144.2 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 0.4 mg
Alternativní recepty
Riso in torta verde
1h 30min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Torta salata bietole e uova
2 godz.
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Quiche di spinaci e speck
2 godz.
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Torta salata asparagi e ricotta
1 godz.
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata di bietole
1 godz.
Crostata salata di spinaci
1 godz.