Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 700 g di catalogna, le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 1 spicchio di aglio intero
- 80 g di olive verdi denocciolate, tipo rosatelle
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli sgusciati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cime di rapa stufate
55 min
Antipasto piemontese
25 Min
Contorno di verza
35min
Carote al Marsala
25 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min
Taccole speziate all'asiatica
30min
Cavolo rosso stufato
45min