
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de jambon en allumettes
- 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de petits pois, frais ou surgelés
- 2 cœurs de sucrine coupés en quatre quartiers
- sel
- poivre moulu
- 300 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 125 kcal / 525 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 8 g
Alternativní recepty
Potée de légumes
1hod. 30min
Fond d'artichaut à la framboise
1hod. 10min
Haricots verts vapeur (200-500 g)
25min
Ratatouille
55min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35min
Jardinière de légumes
40min
Ratatouille
40min
Jardinière de légumes
40min
Papillote de merlu, semoule complète et légumes
40min
Feuilles de chou farcies
1hod. 10min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min