Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de jambon, en allumettes
- 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de petits pois, frais ou surgelés
- 2 cœurs de sucrine, coupés en quatre quartiers
- sel
- poivre moulu
- 300 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Chou-fleur vapeur
20 min
Petits pois à la française
45 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2h
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15 Min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 min
Poireaux vinaigrette
35 min