Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de jambon, en allumettes
- 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de petits pois, frais ou surgelés
- 2 cœurs de sucrine, coupés en quatre quartiers
- sel
- poivre moulu
- 300 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles
55min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Chou-fleur vapeur
20min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20min
Potée de légumes
1h 30min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55min
Mogettes à la charentaise
13h 15 min