Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyées et coupées en deux
- 40 g de beurre, coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
- 40 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'Appenzeller, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1630 kJ / 390 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche à l'endive et au lard
1h 15min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1 Std.
Asperges et sabayon à l'estragon
1 Std.
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Endives au jambon gratinées au comté
13 godz.
Endives au jambon
1h 15min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Gratin d'endives à l'italienne
1h 45min