Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyées et coupées en deux
- 40 g de beurre, coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
- 40 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'Appenzeller, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1630 kJ / 390 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Endives au jambon gratinées au comté
13u.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Gratin de pommes de terre et topinambours
12h
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Endives au jambon
1h 15 min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 min
Poireaux vinaigrette
35 min