
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches nettoyées et coupées en deux
- 40 g de beurre coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
- 40 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'Appenzeller râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 390 kcal / 1630 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asperges et sabayon à l'estragon
1hod.
Asperges et jambon sauce hollandaise
1hod.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1hod. 30min
Gratin d'endives à l'italienne
1hod. 45min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Gratin de pommes de terre et topinambours
12hod.
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Quiche à l'endive et au lard
1hod. 15min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Endives au jambon
1hod. 15min
Endives au jambon gratinées au comté
13hod.
Endive au jambon et au gorgonzola
50min