Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyées et coupées en deux
- 40 g de beurre, coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
- 40 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'Appenzeller, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1630 kJ / 390 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Quiche à l'endive et au lard
1 Std. 15 Min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 Std. 25 Min
Gratin de chou-fleur au fromage manchego et amandes
1h
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min.
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 godz. 30 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 godz. 30 min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 min.
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h