Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 300 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio di semi di girasole
- 180 g di bevanda a base di soia
- 30 g farina di soia
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
Goulash di soia
- 250 g di cipolla in quarti
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di bocconcini di soia, disidratati
- 500 g di passata di pomodoro
- 550 g di acqua
- 100 g di vino rosso
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 55 g di salsa di soia
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaio di paprica dolce
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaino di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di cacao in polvere
- 200 g di peperoni misti a listarelle (5 mm x 4 cm)
- 150 g di funghi champignon a fette (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2803 kJ / 669 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 16.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Svizzere vegan
1 Std.
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Chili (vegan)
40 Min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Ragù di tempeh
30 Min