Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)

Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)

4.6 5 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 15min
4 portions

Suroviny

  • kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • olive oil for drizzling
  • fresh rosemary
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • salted butter for frying
    1 tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 234.6 kcal / 985.2 kJ
Protein 42.9 g
Tuk 6.9 g
Sacharidy 0 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sodík 154.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...