![Sous vide kangaroo with rosemary (TM5) Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D94E0A76-419D-41C3-9782-AE821A46F940/Derivates/5ac87e0a-765d-4855-8345-216efdb264fb.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 154.5 mg
Alternativní recepty
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15 min
Hong Kong-style roast pork belly
10u.
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Pork san choy bau
25 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5hod. 30min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Cheat's cauliflower fried rice
35 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40 min