Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 154.5 mg
Alternativní recepty
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Lemon and thyme oil
25 Min
Umami paste
5 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Asian-style mussels
30 Min
Marinated capsicum
55min
Chilli crab pasta
35 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min