Zařízení & příslušenství
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
154.5 mg
Protein
42.9 g
Kalorie
985.2 kJ /
234.6 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min.
Hollandaise sauce
15min.
Poached eggs
25min.
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min.
Asian master stock
1hod. 45min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1hod. 5min.
Sicilian prawn salad
40min.
Traditional cocktail sauce
5min.
Dukkah
25min.
Chilli crab pasta
35min.
Pecan pie cheesecake cups
35min.
Pork san choy bau
25min.