Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 154.5 mg
Alternativní recepty
Champagne poached chicken terrine
1h 30 min
Poached eggs
25 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chicken banh mi
4h 35min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Duck and cherry salad
45 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min