
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt to season
- ground black pepper to season
- olive oil for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 234.6 kcal / 985.2 kJ
- Protein
- 42.9 g
- Tuk
- 6.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 154.5 mg
Alternativní recepty
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1hod. 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Barbecued pork ribs
26hod. 15min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Prawn and mushroom crepes
50min
Peking-style duck pancakes
8hod. 50min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1hod. 15min
Miso fish with Asian greens
24hod. 45min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min