
Zařízení & příslušenství
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
Příprava 10min
Celkový 1hod. 15min
4 portions
Suroviny
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
234.6 kcal /
985.2 kJ
Protein
42.9 g
Tuk
6.9 g
Sacharidy
0 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sodík
154.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sous vide (TM5) with blade cover
6 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland