Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 500 g di cavoletti di Bruxelles (se grandi tagliati a metà)
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Contorno di verza
35 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15 Min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Catalogna con olive e capperi
50 min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Taccole speziate all'asiatica
30 min