Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno in quarti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di orzo perlato
- 80 g di vino bianco secco
- 900 g di brodo vegetale
- 125 g di stracchino a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1u.
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Insalata di orzo con fave, pecorino e anacardi
1 godz. 35 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40min