Kompatibilní verze
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, for cooking noodles
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried chilli flakes
- 50 g shallots, halved
- 60 g coconut oil
- 1 red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)
- 140 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g carrots, peeled into ribbons
- 150 g sugar snap peas
- 200 g dried buckwheat soba noodles
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g peanut butter (see tips)
-
45
g tamari
nebo light soy sauce - 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 40 g rice vinegar
- 10 g maple syrup
- 15 g lime juice
- 1 tsp sesame oil
- 280 g firm tofu
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn, plus extra for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2548 kJ / 609 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 1129 mg
Alternativní recepty
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min