Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butterschmalz
- 125 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 400 g Lammfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 30 g Portwein
- 20 g Ahornsirup
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Prinzessbohnen, TK, aufgetaut
- 600 g Lammrückenfilet
- 20 g Kräuter-Pesto
- 2 EL Pflanzenöl
- 20 g Saucenbinder, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2451 kJ / 585 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2sa
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2sa
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1sa 10 dk
Lammhüften mit Speckbohnen
1sa 30 dk
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1sa 20 dk
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1sa 20 dk
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45 min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 min