Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butterschmalz
- 125 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 400 g Lammfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 30 g Portwein
- 20 g Ahornsirup
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Prinzessbohnen, TK, aufgetaut
- 600 g Lammrückenfilet
- 20 g Kräuter-Pesto
- 2 EL Pflanzenöl
- 20 g Saucenbinder, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2451 kJ / 585 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 Min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Coq au vin
2 godz.
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1h
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min