
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego tylko liście, łodyżki zachować
- 80 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
- 80 g białego octu winnego
- 180 g masła pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 619.7 kcal / 2594.7 kJ
- Protein
- 8.3 g
- Tuk
- 65 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 34.7 g
- Sodík
- 424 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50min
Wołowina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z frytkami z batatów i sosem majonezowym
1hod. 30min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos choron
20min
Sos holenderski – 250 ml
15min
Sos maltański
10min
Sos cytrynowy
20min
Sos soubise
30min
Sos berneński
15min
Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim (z osłoną noża miksującego)
2hod. 20min
Sos śmietanowo-porowy
30min
Sos holenderski
15min