Sos béarnaise
TM6

Sos béarnaise

4.8 (40 hodnocení)

Suroviny

  • 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego, tylko liście, łodyżki zachować
  • 80 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
  • 80 g białego octu winnego
  • 180 g masła, pokrojonego na kawałki
  • 4 żółtka
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
2594.7 kJ / 619.7 kcal
Protein
8.3 g
Sacharidy
1.7 g
Tuk
65 g
Nasycený tuk
34.7 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
424 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty