![Sos béarnaise Sos béarnaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a72727e3-c25d-4b32-b641-1674b70b3378/Derivates/5fc1a526-dc09-4421-9d66-d7c79f5c5004.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego, tylko liście, łodyżki zachować
- 80 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 80 g białego octu winnego
- 180 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2594.7 kJ / 619.7 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 65 g
- Nasycený tuk
- 34.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 424 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos z czerwonego wina
40 Min
Sos holenderski – 500 ml
15 dk
Pomarańczowe zabajone
15 dk
Sos choron
20 dk
Sos cytrynowy
20 dk
Mirelki sernikowe z kremem czekoladowym
2 godz. 20 min
Sos soubise
30min
Sos serowy roquefort
20 dk
Sos holenderski – 250 ml
15 dk
Sos śmietanowo-porowy
30min
Sos berneński
15 dk
Sos holenderski
15 dk