Sos béarnaise

Sos béarnaise

4.7 45 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
300 g

Suroviny

  • 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego tylko liście, łodyżki zachować
  • 80 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 80 g białego octu winnego
  • 180 g masła pokrojonego na kawałki
  • 4 żółtka
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 424 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 2594.7 kJ / 619.7 kcal
Tuk 65 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 34.7 g
Sacharidy 1.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...