Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego, tylko liście, łodyżki zachować
- 80 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 80 g białego octu winnego
- 180 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2594.7 kJ / 619.7 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 65 g
- Nasycený tuk
- 34.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 424 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos choron
20min
Wolno gotowana zupa gulaszowa z cielęciny (z osłoną noża miksującego)
6h 30min
Sos soubise
30min
Bakłażan (sous-vide) z miso (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 45 min
Krem angielski (Crème anglaise)
2 Std. 25 Min
Beszamel – 600 ml
15min
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25 Std. 20 Min
Sos holenderski – 250 ml
15min
Zapiekanka pasterska (shepherd's pie)
2 godz. 35 min
Sos berneński
15min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1h 15min