Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego, tylko liście, łodyżki zachować
- 80 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 80 g białego octu winnego
- 180 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2594.7 kJ / 619.7 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 65 g
- Nasycený tuk
- 34.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 424 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 Min
Crème pâtissière
2h 35 min.
Sos soubise
30 Min
Pistacjowe chantilly
4 Std. 40 Min
Pomarańczowe zabajone
15 Min
Sos choron
20 min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1 Std. 40 Min
Krem z owoców leśnych (berry curd) – 700 g
20 min
Sos berneński
15 Min
Sos śmietanowo-porowy
30 Min
Kremowy sos grzybowy na winie
30 Min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1 Std. 15 Min