Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 Stängel Dill, abgezupft
- 150 g Saure Sahne
- 50 g Öl
- 15 g Weißweinessig
- 10 g Senf, mittelscharf
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, klein (Drillinge), mit Schale
- 4 Eier (Gr. M), gewaschen
- 250 g Spargel, grün, dünne Stangen, Enden abgeschnitten, in schrägen Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 10 g Zucker
- 200 g Paprika, gemischt, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 150 g Räucherlachs, in Streifen (ca. 5 x 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2022 kJ / 483 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salat mit Steak-Streifen
35 min
Nizza-Salat
40 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Salat mit gebratenem Hähnchen und Möhren
45 min
Rotbarsch mit Tomaten, Möhren und Reis
50 min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 godz. 30 min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2 godz. 20 min
Garnelen-Gemüse-Salat
40 min
Champignon-Rucola-Salat
30 min
Spargelsalat
20 min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min