Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 230 g farinha tipo 55
- 1 pitada de sal
- 150 g manteiga fria, cortada em cubos
- 1 gema de ovo
Recheio
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola
- 50 g azeite
- 250 g beringela cortada às rodelas e depois em quartos
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 200 g curgete cortada às rodelas
- 250 g queijo mascarpone
- 2 ovos
- 200 g natas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 tomates-cereja cortados em quartos
- 8 folhas de manjericão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2240 kJ / 535.4 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 43.4 g
- Nasycený tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 458.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30min
Massa com molho de legumes e queijo
1u.
Flãs de bacalhau
40min
Tarte de cogumelos
50min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40min
Biscoitos de leite condensado
45 min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM5
Pas d’évaluation
Salada de cuscuz com beringela
30min
Fusilli com mascarpone e nozes
30min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30min