Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g de patates douces, coupées en rondelles (1 cm env.)
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 170 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 300 g de betterave crue, coupée en cubes
- 1200 g d'eau
- 2 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 200 g de boulgour
- 10 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 830 kJ / 197 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1h 30min
Gratin de lentilles corail
1 Std. 20 Min
Lasagne aux légumes anciens
1u. 40min
Boulettes de légumes aux lentilles corail
2u. 20min
Paëlla aux haricots rouges
1 Std. 15 Min
Tomates farcies au sarrasin
1 Std.
Tofu façon grand-mère
3 Std.
Couscous végétarien
35 min
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2h
Blanquette de panisse
1h 30min
Couscous végétarien
35 min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1 Std.