Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g de patates douces, coupées en rondelles (1 cm env.)
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 170 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 300 g de betterave crue, coupée en cubes
- 1200 g d'eau
- 2 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 200 g de boulgour
- 10 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 830 kJ / 197 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de lentilles corail
1h 20min
Lasagne aux légumes
1h 5min
Lasagne au potiron et chèvre frais
1h
Flan au brocoli
1h 20min
Tarte croustillante carotte et courgette
1h
Risotto végétarien
35min
Aubergine au tofu
1h
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h
Blanquette de panisse
1h 30min
Lasagne aux légumes anciens
1h 40min
Boulettes de légumes aux lentilles corail
2 Std. 20 Min
Légumes au curry
1h