Zařízení & příslušenství
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 porce
Suroviny
-
100 - 150 gramů špenátových listů, čerstvých
-
20 gramů olivového oleje
-
2 stroužky česneku napůl
-
100 gramů cibule napůl
-
50 gramů vody
-
1 čajová lžička škrobu
-
200 gramů smetany
-
150 gramů gorgonzoly na kousky
-
30 gramů slunečnicových semínek30 gramů piniových oříšků (viz Tip)
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
-
400 - 500 gramů tortelloni, čerstvých (viz Tip)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
3611 kJ /
862 kcal
Tuk
58 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
28 g
Sacharidy
56 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Těstoviny z jednoho hrnce...
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min.
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20min.
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40min.
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min.
Těstovinový salát s fetou a olivami
1hod. 40min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1hod.
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1hod. 40min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Rajčatová omáčka s tuňákem
45min.
Špagety Carbonara
40min.
Špagety all'Amatriciana
30min.