Kompatibilní verze
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 gramů špenátových listů, čerstvých
- 20 gramů olivového oleje
- 2 stroužky česneku, napůl
- 100 gramů cibule, napůl
- 50 gramů vody
- 1 čajová lžička škrobu
- 200 gramů smetany
- 150 gramů gorgonzoly, na kousky
-
30
gramů piniových oříšků (viz Tip)
nebo 30 gramů slunečnicových semínek - ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
- 400 - 500 gramů tortelloni, čerstvých (viz Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3611 kJ / 862 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 menit
Špagety Carbonara
40 menit
Malajské kokosové kuře
10j
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1h 5 min
Špagety Carbonara
35min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min
Špagety all'Amatriciana
30min