Zařízení & příslušenství
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
Příprava 35min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
70 gramů parmazánu na kusy
-
12 kusů cherry rajčat
-
7 polévkových lžic olivového oleje
-
3 ¾ čajová lžička soli
-
3 špetky cukru
-
100 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
250 gramů smetany, 35 % tuku
-
250 gramů vody
-
10 gramů hříbků, sušených (viz Tip)
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), podle chuti1 - 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty podle chuti
-
1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
-
2 špetky mletého černého pepře
-
4 špetky nastrouhaného muškátového oříšku
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
30 gramů bílého vína
-
¼ čajové lžičky hrubé soli
-
400 gramů těstovin (tagliatelle)
-
300 gramů čerstvých hřibů očištěných, na plátky (3 mm)
-
listy potočnice lékařské (volitelně) na podávání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
24 g
Kalorie
3530 kJ /
843 kcal
Tuk
50 g
Vláknina
12 g
Sacharidy
75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 min
Pad thai
45 min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1 godz.
Holandská omáčka
15 min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1 godz. 45 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min