
Zařízení & příslušenství
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
Příprava 35min
Celkový 35min
4 porce
Suroviny
-
parmazánu na kusy70 gramů
-
cherry rajčat12 kusů
-
olivového oleje7 polévkových lžic
-
soli3 ¾ čajová lžička
-
cukru3 špetky
-
cibule napůl100 gramů
-
stroužek česneku1
-
smetany, 35 % tuku250 gramů
-
vody250 gramů
-
hříbků, sušených (viz Tip)10 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty podle chuti1 - 2 čajové lžičky
-
nastrouhané citrónové kůry1 čajová lžička
-
mletého černého pepře2 špetky
-
nastrouhaného muškátového oříšku4 špetky
-
kukuřičného škrobu20 gramů
-
bílého vína30 gramů
-
soli, hrubé¼ čajové lžičky
-
těstovin (tagliatelle)400 gramů
-
čerstvých hřibů očištěných, na plátky (3 mm)300 gramů
-
listy potočnice lékařské (volitelně) na podávání
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
843 kcal /
3530 kJ
Protein
24 g
Tuk
50 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
12 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Poklady
11 recept
Česká republika
Česká republika