Kompatibilní verze
Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ninhos
- 150 g curgete
- 120 g cenoura
- 120 g batata-doce
- 1 dente de alho
- 10 g coentros
- 5 folhas de manjericão
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de alho em pó
- 1 pitada de pimenta
- 300 g água
Coelho
- 2 lombos de coelho s/ osso (120 g cada aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de paprika
- 1 pitada de pimenta
- 60 g azeite
- 2 pés de rosmaninho
- 80 g sumo de limão (2 unid. aprox.)
- 1850 g água (aprox.)
Finalização
- 2 c. chá de manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2949 kJ / 706 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Creme de alho-francês com crosta de massa
45min
Recheio de porco lento
5h 30min
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM5
30min
Castanhas glaceadas (marrons glacés)
72h
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3j 30 menit
Mousse de chocolate gelada com honeycomb
6sa 30 dk
Rabo de boi
16h
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20 min
Lasanha de coelho com massa de castanha
1j 50 menit
Aveludado de mexilhão
50min
Piza de espinafres e funcho
1h 40min
Frango com legumes e azeite de rosmaninho e manjericão
2j 10 menit